Att köpa bra hörlurar

Att investera i ett par bra hörlurar är nästan lika viktigt som att ha en bra mobiltelefon. Vi använder ju trots allt hörlurarna en hel del. Vilka hörlurar som passar bäst beror på om man vill använda dem till träning eller bara ha grymt ljud.

Kvinna laptop hörlurar

I Metro kan man läsa om ett par hörlurar som gör att man under löprundan både får sin puls mätt genom örat och springer rakt med en inbyggd accelerometer. Hörlurarna heter Zik Sport och är specialanpassade för den som gillar att träna. Förutom de funktioner som nämnts är de även trådlösa för att undvika trasslande sladdar och har inbyggd brusreducering. Dessutom har hörlurarna omvänd brusreducering, som gör att ljud från omgivningen kan förstärkas, vilket innebär att man kan ta en säker joggningtur med musik i öronen när man kan höra ljud från trafik och eventuella faror.

Köp lurar på nätet

Hörlurarna är dock ganska så dyra och finns inte att köpa i Sverige, därför kanske man bör sikta in sig på något annat i hörlurväg. Är man inte ute i löpspåret varje dag, är ju trots allt ljudet det som man bör fokusera på när man väljer hörlurar. På nätet finns många bra hörlurar till rimliga priser och besöker man exempelvis http://www.phonelife.se/, lär man hitta hörlurar som kan kopplas till alla olika typer av mobiltelefoner. Att man köper hörlurarna på en svensk hemsida kan vara bra med tanke på att tull och avgifter vid köp från utlandet kan bli dyra. Läs mer.

Rengör då och då

Den som nyligen köpt ett par schysta hörlurar och vill få dem att hålla så länge som möjligt, bör rengöra dem ordentligt då och då. I Expressen kan man läsa att man bland annat kan använda alkohol för att rengöra hörlurarna, men absolut inte använda vatten. Om hörlurarna har löstagbara kuddar kan man lägga dem i ättika eller använda sterila alkoholservetter.