E-handel kräver rätt utrustning

Att e-handeln har ökat är inte en direkt nyhet för de flesta och detta har medfört att det har tillkommit en hel del olika företag som bedriver sin verksamhet på nätet. Detta betyder dock inte att det har tillkommit fler blufföretag som tidigare var ett problem. Tvärtom har ett flertal nya tekniker gjort det mer säkert att handla på nätet, dessutom har kunderna lärt  sig att känna igen en bluff. Såhär ser det ut idag:

En tydlig trend är att intresset för e-handel fortsätter att öka. 84 procent av internetanvändarna, eller 72 procent av befolkningen, uppger att de e-handlat någon gång. När undersökningen gjordes för första gången år 2000 var motsvarande siffra 10 procent.

En förklaring enligt rapporten är att oron för kreditkortsbedrägerier har minskat krafigt och då särskilt bland äldre. År 2000 var 72 procent oroade över risken att bli utsatt för bedrägerier, idag har den siffran sjunkit till 21 procent.

Rätt utrustning till e-handeln

En felaktig uppfattning har kommit att gälla om att det skulle vara enkelt att sköta en handel på nätet och att man på så vis kan tjäna snabba pengar. Detta är dock inte sant och allt fler har nu fått inblicken om hur svårt det kan vara att sköta en butik som faktiskt inte är fysik, men ändå kräver en hel del utrustning. Något så simpelt som en etikettskrivare kan verka onödig i en e-handel men är tvärtom helt nödvändig för de som vill ha en fungerande handel med order och liknande. Samma gäller för kvittoskrivare, en hel del kunder vill ha en säkerhet när de handlar och med i paketet ska det alltså finnas en plocklista och kvitto, dessa kan ni enkelt beställa här.