Pimpa telefonen!

När mobiltelefonen först kom var man inte sen med att ”pimpa” sin telefon med olika typer av skal. De kunde vara prydda av hjärtan, blommor eller ens favoritband, men mer eller mindre alla hade ett. Men så hände något, ingen ville ha skal längre och man lät istället sin telefon vara precis som den var, kanske med ett litet, litet mobilsmycke på. Men annars köpte man inte skal. Men så en dag lanserades smartphonen. En hel ny sorts telefon både till innehåll och  form, och så vips var skal och skins tillbaka.

En mer personlig telefon

Att ”pimpa” sin telefon är det nu för tiden många som gör. Man vill att det ska synas att telefonen just är ens egen och ingen annans, annars kan det faktiskt vara rätt lätt att råka ta fel. Det är nämligen många fler som har likadana telefoner än vad det var förr, mycket på grund av den avskalade grunddesignen som nu finns. Och eftersom telefonen är något av det finaste och bästa man har vill man såklart behålla den. Många låter inte ens sin partner eller bästa vän komma i närheten av ens ögonsten.

Skal är det som varit populärt länge, men nu har även något som heter skins kommit. Det är något som är enfärgat eller mönstrat som man fäster både på fram- och baksida så att hela telefonen får som en overall. De går att hitta på http://www.tezzo.se/iphone-5-skal.html och gör vilken telefon som helst till en snygg och personlig accessoar, samtidigt som det är en grym telefon. Och så länge telefonen är bra och har en stor skärm, som många vill ha, kan det bara bli ännu bättre med ett personligt skin. Om man kan tycka om sin telefon mer än vad man redan gör från början så gör man det nu.